torsdag

Don't talk the talk - Run

När det gäller dina målsättningar; låt inte andra tala om för dig vad du kan kan eller inte kan göra eller borde göra. Vad DE egentligen säger är att DE inte klarar av det.
Låt inte negativa tvivlare dra ner dig.

Det ligger i vår mänskliga natur att vilja känna glädje, det är vad vi strävar efter. Men detta innebär inte att man inte kommer att känna sorg. Ju mer du lever, ju mer du älskar, desto mer växer du som människa och ju mer och fler vi älskar desto större blir sorgerna.

Vissa sorger kommer och går, medans andra är så djupa att de förblir en del av oss. Sorgen vid första separationen från pojk eller flickvännen kan kännas intensiv medans den varar men med tiden förvandlas den till en berikande lärdom som man kan le åt.  Andra händelser kan komma att stanna hos dig livet ut, som ett dödsfall i familjen.

Sorg är ingenting att blunda för, den skall omfamnas och vårdas. Sorg innebär att du fått en gåva och smärtan i sorgen innebär att du hade något speciellt att glädjas över.  I en värld utan garantier, fick du för ett tag vara del i något vackert och det är sorgen ett kvitto på.

Föreställ dig en värld utan sorg, för det skulle vara tragiskt eftersom glädje skulle vara omöjlig. Försök att glädjas åt att du fick vara del i något som var värt sorgen du bär på. Altting har två sidor och sorg har en skuggsida och en som pekar mot solen.

Ut & spring


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar